Bekæmpelse af Myrer

Hvad kan du bruge til myrebekæmpelse

Ingen værdsætter uønskede besøgende, især når de “besøgende” er myrer, der kryber langs dine bordplader, mens du har gæster til middag. Med internettet busting ved sine sømme med forskellige DIY-taktikker og tricks for alt og hvad, hvad tager det for at gøre mave DIY rets midler arbejde?

Her hos Cooper Pest Solutions hører vi fra hundredvis af husejere hvert år og beskriver deres myrproblemer til os. Nogle af disse mennesker er ikke altid rede til at ansætte en professionel skadedyrsbekæmpelsesvirksomhed og vil hellere tackle deres myrproblemer alene. Det er for dem DIY-typer, at vi oprettet denne omfattende artikel for at hjælpe guide husejere med teknikker til at gøre deres DIY-metoder mere succesfulde.

Når du sprayer afstødende, er placeringen nøglen. Myrer elsker menneskeskabte linjer og kanter, de foretrækker at gå langs disse linjer i en enkelt fil mode. Ved at vide dette, hvor skal du sprøjte dit afstødningsmiddel?

Hvis du allerede kender myresporet, skal du starte der. For eksempel, hvis du ved, at du ser myrer i dit køkken i nærheden af ​​opvaskemaskinen, kan du starte med at sprøjte langs bundpladerne, der fører til den pågældende placering. Hvis der er revner eller sprækker, skal du sørge for at inkludere dem, fordi de kan være indgangspunkter for myrerne.

Se den bedste form for at bekæmpe myre

Selvom du ser myrerne inde i dit hjem, skal du sørge for, at afstødningsmiddel også sprøjtes langs husets ydre omkreds, da der er myrer, der normalt kommer fra, og som mere end sandsynligt vender tilbage til.

Når du leder efter stien, der fører tilbage til kolonien udenfor, skal du sørge for at alle træer og buske er trimmet nok, så de ikke skaber en bro eller vej lige ind i dit hjem. For eksempel har du et to-etagers hjem med et køkken placeret på ovenpå etagen mod bagsiden af ​​hjemmet. Du bemærker myrer langs bordpladerne i dit køkken, men kan ikke finde ud af, hvordan de kom ind der. Så ser du ud af dit vindue til dit dæk og ser, at dine trægrene læner sig over på dit dæksel. Det kan måske være den placering, myrer kommer fra. Bekæmpelse af Myrer kan krybe op dit træ, på tværs af grene, på dit dæksel og derefter ned ad rækværket og gennem en lille sprække nær din dør, der fører ud til dækket. Ved simpelthen at trimme grenen igen, kan du helt løse dit myrproblem uden at skulle bruge et afstødende middel eller agn.

Hvad angår væskeafstødningsmidler, skal du sørge for, at det konsekvent anvendes igen, ellers hvis det tørrer op, vil det være ubrugeligt, og de irriterende myrer vil være tilbage! Hvis du bruger et tørt afstødningsmiddel, vil genbrug af frisk afstødning også gøre din DIY-behandling mere succesfuld.

Hvilken bekæmpelse skal du bruge?

Hvor skal du placere din Ant Bait

Baitplacering er kritisk, når man prøver at fjerne myrer fra en bolig. Hvor du placerer agn kan afgøre, om det vil være en succes eller ej. På samme måde som sprøjtemidler, kan genplacering langs myrlister (der omfatter linjer og kanter) være det første sted at starte. Følg kanterne langs basisplader og læg din lokkemad i et hjørne langs bundpladen. Du kan også finde myrer, der kryber langs kanterne på dit rygplash, hvis dette er tilfældet, placér agn nær de kanter.

Myrer tiltrækkes af fugt, især i køkkener eller badeværelser, så hvis du bemærker dem i disse rum, skal du sætte agn nær vandkilden. For eksempel, hvis du bemærker myrer i badeværelset, er det bedst at placere din agn i bunden af ​​toiletterne, omkring karret og i nærheden af ​​vasken eller rørene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *