køkkenbordplader kan

Hvad skal du vælge af køkkenbordplader?

For årtier siden var laminatplader et populært valg blandt husejere på grund af deres overkommelighed og alsidighed.

I de senere år er husejere imidlertid begyndt at foretrække natursten til køkkenplader og med god grund.

Ikke kun er stenplader ekstremt holdbare og langvarige, men de er også yderst funktionelle og æstetisk behagelige.

På mange måder kan bordplader af natur sten blive et omdrejningspunkt for ethvert smukt køkkendesign, hvor kvarts og granit er blandt nogle af de mest populære valg indenfor for disse bordplader.

Er det på tide at erstatte dit gamle køkkenbord?

Der er mange grunde, du måske vil overveje at erstatte dine eksisterende køkkenplader.

Til at begynde med, hvis du søger for at forny udseendet af dit køkken, er installation af nye og moderne køkkenbordplader en af ​​de bedste måder at få det til at ske.

Dette er især vigtigt, hvis dine eksisterende køkkenplader er lavet af daterede materialer, såsom laminat eller fliser.

Nye sten køkkenbordplader kan give dit køkken et frisk, avanceret look, der kan endda forbedre videresalgsværdien af ​​dit hjem.

Hvilke bordplader er de bedste?

For ikke at nævne, køkken remodels give nogle af de bedste afkast af investeringer (ROI) af ethvert hjem renovering projekt derude.

Eller måske er dine eksisterende køkkenbordplader simpelthen begyndt at blive alt for slidt. Du kan mærke nogle ridser, brændemærker eller anden skade på dine solide overfladetællere – eller måske er fugemad i dine fliserne blevet misfarvede og grody-looking.

Friske, sten køkkenbordplader kan trække nyt liv i dit køkken og give større holdbarhed som ethvert andet materiale derude.

Og selvfølgelig, hvis du tænker på at købe et nybyggeri hjemme, vil du sandsynligvis have dit valg af bordplade materiale.

Sten er et godt valg her, fordi det vil give dig det avancerede udseende og langvarig holdbarhed.

Populære Stone muligheder at overveje

Når du handler til sten bordplader, er der mange specifikke muligheder at overveje. Lige nu er granit blandt de mest populære typer sten valgt af boligejere til bordplader.

Denne natur sten har mere end 200 forskellige farvevalg, og priserne varierer meget. Du kan finde granit bordplader til alt fra kr 45 til kr 125 per kvadratmeter installeret.

Hvad koster en bordplade?

Kvarts er et andet populært køkken bordplade valgmulighed; Denne menneskeskabte sten fremstilles ved at blande mineralsk kvarts med epoxy lim for at holde materialet sammen.

Derefter tilsættes pigmenter for at opnå den ønskede farve. En af de vigtigste fordele ved kvarts over granit er, at den er naturligt pletbestandig.

Derfor behøver kvarts ikke igen forsegles hvert par år for at beskytte mod pletter. Typisk koster kvarts omkring kr 55 til kr 100 pr. Kvadratmeter installeret.

Marmor og tæppesten er andre stenindstillinger, der nogle gange bruges til køkkenplader. Boligejere, der vælger disse muligheder, har tendens til at bekymre sig mere om æstetikken end funktionalitet.

Når alt kommer til alt, mens disse sten er ret holdbare, er de ikke næsten lige så hårde eller langvarige som granit og kvarts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *