Disse kunstige blomster

Kunstige blomster er til for at blive

Peonies er en af ​​dagens mest populære kunstige blomster, elskede for deres lyse farver, smukke duft og lækre, rigelige kronblade. Desværre er disse blomstre for flygtning elskere lige så flygtige som de er retfærdige – de er kun i sæsonen for en kort springstart / tidlig sommer. Peonies sæson er typisk mellem april og juni. Før sæsonen kommer til en ende, køb nogle smukke rosa peonies og lær alt hvad du behøver at vide om dem, mens du nyder deres tilstedeværelse i hjemmet.

Peonies har en rig historisk betydning

Mens peonies er blevet en favorit af blomsterhandlere, bryllupsplanlæggere og boligindretningsbloggere, har de været en meget elskede blomst i tusindvis af år. Knoppens popularitet daterer sig så lang tid, at der er flere myter om, hvordan dens blændende skønhed første gang dukkede op på jorden. Mange legender hævder, at peonies er opkaldt til Paeon, lægen til de græske guder. Nogle siger endda, at han blev omdannet til gudernes smukke kunstige blomster som et alternativ en gennemsnitlig dødelig død. Uanset om du mener, at disse fabler er sandt, er en ting klart – peonies blevet tilbedt af utallige generationer og kulturer. Peonies er også Indiana’s statsblomst og blomstergaven til 12. bryllupsdag.

Du kan bruge dem til forskellige formål

Før alder af moderne medicin og apoteker på hvert hjørne blev peoner dyrket for at hjælpe med at behandle en række lidelser. I hele Asien og Europa blev disse planter antaget at have helbredende kvaliteter og blev brugt som behandlinger for astma, fødselspine, hovedpine og andre tilstande. I nogle kulturer er pioen te stadig brugt som et urte-alternativ til mere magtfulde stoffer.

Peonies er tilgængelige i en række farver

Hvor som helst på regnbuen din yndlingsfarve kan falde, er der chancer for, at der er en pæon at matche! Disse kunstige blomster kan dyrkes i hver farve undtagen blå, med nogle af dens mest betagende nuancer, herunder rød, orange, gul, hvid, koral, lilla, maroon og pink. Mens alle nuancer er lige med hensyn til skønhed, har de rosa peonier en mere robust duft end resten af ​​deres flerfarvede kolleger og er de mest solgte!

Betydning af pionerer

Peonies er ikke bare smukke at se på, men de betyder også rigdom, velstand og lykke. Derfor ser du det ofte på bryllupper. Men med denne gode mening gør peonies også en stor blomst til at give som gaver i sommer til kandidater, venner og familie, der er nær og elskede for dit hjerte. Det gør aldrig ondt at have lidt mere gode vibes rundt. Desuden vil disse kunstige blomster straks oplyse alles humør med deres dramatiske og betagende kronblade.

Med kun få uger tilbage i sæsonen, vent ikke på at få din pæon blomst levering. Du kan endda tjekke din lokale landmand marked og se, om de sælger dem der. De er den perfekte farvefarve til dit hjem og en naturlig måde at opfriske ethvert værelse på. Glem ikke at tjekke vores tip til at holde dine friske blomster friske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *