i rejser Barcelona

Rejser til barcelona er fantastisk

Catalonien er ikke Spanien. Det er naturligvis teknisk, for nu, men catalanske ser deres region, deres kultur og deres arv som helt unik (og for mange overlegen) til resten af ​​Spanien. Hundredvis af år med dårligt blod og separatistiske ambitioner er kommet i spidsen de seneste år som catalanske ledere og mange borgere søger uafhængighed fra Spanien. En uafklaret afstemning om uafhængighed i oktober 2017 blev eksplosiv, da den spanske centralbank brugte magt til at forsøge at stoppe, hvad de anså for ulovlig stemmeafgivelse. De catalanske regeringsledere kort tid efter erklærede uafhængighed og kaos fulgte med hver sin side en smule i en tvist med dybe politiske, økonomiske og sociale forandringer for regionen og landet som helhed.

Situationen for uafhængighedssituationen ændrer sig dagligt, og det er usandsynligt, at det snart skal løses. Du kører selv nødder forsøger at pakke dit hoved rundt om det. Men her er hvad du behøver at vide: Mens animositeten mellem Catalonien og resten af ​​Spanien er reel, vil det ikke påvirke dit besøg. Protester er hyppige og ivrige, men de har været bemærkelsesværdigt fredelige hidtil. Daglige liv marcherer uundgåeligt fremad. Uanset hvordan dette spiller ud, vil Barcelona rejser altid være en kosmopolitisk by, hvor både spansk og catalansk tales overalt, og hvor de spanske kulturers mange ansigter er repræsenteret i mad og stof i byen.

Barcelona travels are great

“Barça” er ikke Barcelona. Barça er kaldenavnet for FC Barcelona, ​​en af ​​de største fodboldbaner på planeten; det er også altid, hvad enhver nordamerikanske refererer til rejser Barcelona som (til forvirring og mild fornøjelse af lokalbefolkningen). Barna glider ikke forbi læberne lige så rent som Barça, men det er det korrekte kaldenavn for byen.

Dette er ikke din fantasis Spanien. Du vil ikke finde små, hjerteskærende flamenco-barer, kvinder i lange farverige kjoler, der danser sevillanas eller blodpletterede tyrefægre omgivet af folkemængder af vin-swilling aficionados. Hvis det er den oplevelse, du søger, beeline det for Andalusien, til steder som Sevilla og Granada, hvor Technicolor Spain af dine drømme lever og sparker (og hvor ulykker i modsætning til Barcelona stadig er lovlige). Der er de i rejser Barcelona, ​​der gerne vil sælge dig et stykke af det spanske Spanien: en sangria-gennemblødt nat med flamenco og paella kan findes ned ad utallige bifloder, der strømmer fra Rambla. Men det ville være som at gå til New York for at se et blueshow og spise jambalaya.

Vælg den rigtige rejse til barcelona

Barcelona er dåsen og du er sardin. Alvorligt er dette sted pakket. Der er ingen rigtig lav sæson her på Middelhavet; Det er januar, da jeg skriver dette og fra min balkon kan jeg se gaderne under opsvulmet med internationale ansigter. Nitten procent af tid og penge bliver brugt i Ciutat Vella, den gamle by, der består af Born, Gothic Quarter og Raval. Det er uden tvivl blandt Barcelonas smukkeste kvarterer, men hvis du vil se den “rigtige” by, udforske kvarterer som Gracia, Poble Sec og Poblenou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *