med slibning af knive her

Slibning af knive skal være præcist

Hvis du vil forstå hvordan og hvorfor knive er den måde, de er, skal du studere knivene lavet i de sidste tusind år. De overlevende knive er dem, der har været de bedste. Disse knive og sværd var enten flade eller hule jord; alt andet er en variant af disse to undtagen den konvekse grind; som jeg vil diskutere nedenfor.

Slibning på en kniv giver sig til forskellige fordele og ulemper. Nogle er stærkere, andre er skarpere, og nogle forsøger at finde en balance i begge dele. Mens hver slib har sine egne styrker, er sandheden i sagen, at bredden af bladmagasinet og slibevinklerne vil påvirke bladets styrker meget mere dramatisk end den slags slib anvendes. Alt jeg siger nedenfor er helt afhængig af slibevinklerne og hvor tyk bladet er. Jeg vil antage at bredden og vinklerne vil spille til styrken af hver af slibende.

For at gøre en hul slibning påføres slibe midlet på overfladen af ​​et slibeskive eller bælte, der passerer rundt om et hjul. Dybden af ​​den hule vilje afhænger af hjulets omkreds. Det betyder, at mange hule grinder vil være meget overfladiske, og i mange blade er det svært for det praksisøje at få øje på en hul maling.

Hvad skal du vælge af metode til slibning

Den hule grind er populær for både produktion og håndlavede knive. Denne slibning af knive er let at opnå på en maskine – så produktionsomkostningerne er ikke forbudte (i det mindste for denne del af kniven).

Den hule slib er normalt lavet på et tyndt blad, og derefter malet for at have en tynd kant. Som jeg forklarede i min artikel om Blade Edges, er tyndere kanter lidt svagere, men de skærer også bedre. Hulblade er fantastiske til skæring. Hvis du kombinerer en hul mave med en dejlig dyb mave, vil den være en af ​​de bedste skæreknive, du nogensinde har haft.

Den hule grind har selvfølgelig ulemper. Den tyndere kant kan chip eller rulle over med hård anvendelse. De kan også have svært ved at skære mad på grund af knivens konkave scoops. Disse udhulede områder kan til tider skabe en sugning, hvilket gør dybdrejninger lidt sværere.

Hvis du har brug for din kniv til at være en suveræn skiver, men du behøver ikke at gå for dybt, vil den hule grind udføre beundringsværdigt. Dressing dit spil kræver en kniv, der har ekstraordinære skiver til at fjerne huden. Hollow grinds er almindelige på jagt og skinning knive af denne grund.

Hvad skal du vælge af slibningsmetoder af dine knive

Et andet blad, der bruger den hule grind, er den lige barberkniv. Den yderst tynde kant, du kan opnå med en hul maling, giver mulighed for let trykskæring med den lige barberkniv.

Styrker: Fantastisk skæreevne, nem at skærpe, nem at fremstille.

Bedste knivtyper: Skinner / Jagtknive, Små til mellemstore Everyday Carry Knives og Straight Razors.

Svagheder: Kanten holder ikke op til hård brug såvel som de andre grinds. Kun gennemsnit med dybe nedskæringer. Ingen hakning. Se mere med slibning af knive her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *