putte i din Snickers bar

Snickers opskrifter er der mange af, men ingen som denne

Friske hjemmelavede Snickers Protein Bars (Paleo, Vegan, Glutenfri), som smager ligesom den originale chokolade bar, men med en sukkerfri og lav carb makeover! En hurtig, nem og bærbar snack eller dessert, der tager minutter at piske op og kan laves med eller uden proteinpulver!

Jeg er lidt overrasket over, at det har taget mig så længe at dele denne ingen bage snickers opskrift! Snickers er svaret på min søde og salte gane, som det fremgår af de snig måder, jeg har indarbejdet i forskellige fødevarer.

Det har dukket op i en af ​​mine foretrukne overnight havre opskrifter

Min post-workout protein shake blev givet Snickers makeover

Hvis du tilføjer en dråbe karamel til denne sunde is, har du også de bedste dele af det!

Lige siden jeg begyndte at træne og udøve mere, har jeg sikret at fokusere på mit proteinindtag. I længst tid vil jeg ty til at opbevare købte proteinstænger. Som forudsagt, tilføjede dette hurtigt. Jeg indså snart, at jeg kunne lave min egen!

Snickers er en nem og praktisk chokolade bar

Jeg begyndte først ved at bruge mit hjemmelavede protein bar opskrift (3 ingredienser og klar i 5 minutter!), Før du har lyst til at lave en 3 ingrediens hjemmelavet Paleo version. Siden da er jeg blevet mere kreativ og lad os være rigtige. De er blevet min spiselige motivation OG erstatter en kedelig proteinsmoothie eller protein shake!

Den originale snickers chokolade bar består af en tyk nougat, en tyk karamel, et tyndt lag med knuste jordnødder og dækket af chokolade.

Min sunde hjemmelavede snickers chokolade bar består af en tyk, sej bar, en tyk, raffineret sukker fri karamel, et tyndt lag af knuste jordnødder (eller mandler) og dækket af mælkefrit og naturligt sødt chokolade.

Samme tekstur makeup, samme lag ingredienser, en stor sund og en naturligt proteinfyldte makeover!

Før Paleo-politiet begynder at beklage, at jordnødder ikke er paleo, har jeg fået dig dækket nedenfor.

Denne alvorligt vanedannende snickers kopi opskrift lyder eller ser kompliceret ud, men jeg lover det er super simpelt og vil være et hæfteklamme i din måltidspakke, frokostbokse, snacks til daglig og daglige desserter. Heck, du kan endda nyde det før eller efter træning.

Snickers er populær hos alle

Kan vi få en AMEN til spiselig træning motivation?

Disse hjemmelavede snickers kræver en nem 3-trins proces!

Der er også andre ting, som du kan putte i din Snickers bar, som eksempel andre nødder og lidt mørkere chokolade med et højt indehold af kakao. Det skal også smage godt så derfor skal man selvfølgelig vælge nogle ingredienser, som harmonere godt sammen, og giver det en god smag. Du kan finde mange inspirationskilde rundt på nettet, og fra forskellige madblogge. Vi håber du har kunne bruge denne opskrift og vores råd til noget, og du må meget gerne dele denne artikel til familie og venner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *