et escape room

Vælg det rigtige escape room bane

Escape-værelser er en af ​​de bedste måder, du kan tilbringe en time med venner og familie. De er udfordrende, engagerende og mindeværdige. Men ligesom med de fleste ting er det vigtigt at vælge den rigtige. Her er 7 forslag, der hjælper dig med at vælge det rum, der er mest sjove for dig!

Vi kommer nu til slutningen af ​​vores første år åbent, og vi har lært meget, vi aldrig vidste om både at spille og drive et escape room. De 7 tip, vi lagde her for mere end et år siden, er stadig kritisk nyttige til at slippe ud af rummet, men der er også noget nuance. Se vores tip til at vælge et escape room nedenfor, og vores opdaterede tage ting.

1. Vælg dine holdkammerater med omhu

Hvem du samarbejder med, kan gøre eller ødelægge din oplevelse. Når jeg spiller, er jeg tankevækkende over, hvem jeg skal lege med, da det påvirker de andre beslutninger som tema eller vanskeligheder.

For eksempel er mine forældre og svigerforældre… um… ikke gode til flugtlokaler! Så når vi spiller sammen, finder vi de letteste mulige værelser. Det gør det lidt kedeligt for mig, men det giver dem mulighed for at bidrage og have det sjovt.

Se de forskellige tricks til at slippe væk

Det betyder selvfølgelig, hvor mange mennesker du spiller med. De fleste af de større escape room giver 8-10 spillere pr. Spil. Men andre har maksimalt spillerantal på 4-6. Det betyder klart, når du vælger et værelse.

Hvis du lægger for mange i et rum, vil det være for overfyldt, du kan snuble over hinanden, og du kunne løse spillet for hurtigt. Omvendt er for få spillere, og du har måske ikke noget håb om at løse nøglepuslespil.

Hos Escape Tactic tillader alle vores værelser op til 10 gæster (flere er mulige, hvis man booker private arrangementer). Vi konstruerede alle vores spil til dette høje antal spillere, så du vil finde større værelser, flere gåder og mere kompliceret spil som et resultat. Der er også gode små værelser derude. Vi tog lige en anden rute.

Se de forskellige måder at undslippe på

Vores opdaterede tag: For mange mennesker ser ud til at glemme, at flugtværelser handler om sjov. Hvis du ikke har det sjovt i et escape room, gør du det forkert! Men at have det sjovt handler lige så meget om rummet som det er de mennesker, du leger med. Hvis du har en overbærende, kontrol-freak ven, kan du måske ikke lege et flugtværelse med dem! Eller hvis du ikke vil lege med fremmede, skal du sørge for at drage fordel af private spil-tilbud. For nogle få måneder siden opfordrer vi vores gæster til at booke en privat begivenhed uden at booke hele værelset. Kend dine holdkammerater, og hvilken type oplevelse du ønsker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *